Ervaringen

Anoniem (vrouw, 21 jaar)

5/5
Afgelopen 1,5 jaar ben ik bij Suzanne in therapie geweest. Ik heb al eerder bij andere psychologen gesprekken gehad maar dit beviel me toch niet zoals ik had verwacht. Bij het eerste gesprek met Suzanne wist ik het eigenlijk al wel meteen, zij past bij mij! Rustig, vriendelijk, respectvol, empatisch, laat je goed naar jezelf kijken en helpt jou ook om hier samen uit te komen wanneer je het zelf even niet meer weet. Soms hoefde ik dingen waar ik mee worstelde niet eens in woorden te beschrijven, maar kon zij het al van mijn gezicht aflezen. De gesprekken waren altijd op een fijne manier en ik ging dan ook na elke sessie weer een stukje opgeluchter weg dan hoe ik binnen kwam. Bij de dingen waar ik mee worstelde bekeek Suzanne het eerst van verschillende kanten, zocht zij oplossingen en samen koos je dan wat het beste bij jou en jouw behoefte past. Ze staat dan ook open om samen met jou de oplossingen aan te passen naar jouw eigenschappen en leefstijl. Samen met Suzanne heb ik een flinke groei gemaakt binnen dit anderhalve jaar waar ik erg trots op ben (en zij natuurlijk ook). Een top vrouw en zeker ook een hele fijne en professionele psycholoog.

Anoniem (vrouw, 20 jaar)

5/5
De gesprekken bij Suzanne heb ik als zeer prettig ervaren. Voor mij was het een grote stap om hulp te zoeken. Achteraf ben ik blij dat ik dit heb gedaan Door veel te praten en open te zijn heb ik de hulp gekregen die ik nodig had. Er zijn handvatten aangereikt die ervoor hebben gezorgd dat ik beter met bepaalde gevoelens en gedachtes om kan gaan. Tijdens de gesprekken voelde ik mij gehoord en begrepen. Suzanne staat open om over alles te praten en helpt meedenken als je het zelf even niet meer weet. Ik ben blij dat ik hulp heb gekregen van Suzanne. Fijne ervaring mee!

Anoniem (vrouw, ​30 jaar)

5/5
Toen ik 1,5 jaar geleden voor het eerst bij Suzanne kwam voelde mijn situatie uitzichtloos. Ik had het gevoel klem te zitten en geen controle te hebben over mijn leven. Suzanne heeft me op een professionele manier begeleid. Door haar rake vragen en de goed gekozen methode (ACT in mijn geval) voelde ik in no-time dat ik altijd een keuze heb. Ik ben Suzanne enorm dankbaar voor alle hulp die zij geboden heeft. Zonder met oplossingen te komen, met veel gevoel en respect heeft ze me steeds een spiegel voor weten te houden. Suzanne is eerlijk, open, lief, empathisch en rustig. Ik heb me niet eerder zo op mijn gemak gevoeld bij een hulpverlener. Suzanne heeft me geholpen het juiste pad te vinden en ik voel dat ik weer in mijn kracht sta, nu kan ik zelf de rest van het pad bewandelen.